File de morun cu avocado

Printeaza

File de morun cu avocado din: avocado, morun, maioneza, ulei, ceapa, cartofi, verdeata.

Ingrediente:

  • 200 g avocado
  • 800 g file de morun
  • 100 g maioneză
  • 100 ml ulei
  • 1 ceapă mică roşie
  • 2-3 cartofi
  • 1 legătură de verdeaţă

 

 

Mod de preparare:

Carnea de morun se porţionează, se sărează şi se prăjeşte în ulei încins, într-o cratiţă.

Cartofii se curăţă, se spală bine, se taie cubuleţe şi se fierb în apă cu sare. După 30-40 de minute, cartofii se scot din apă şi se amestecă cu bucăţile de peşte prăjit.

Avocado se curăţă de coajă şi se taie cubuleţe, şi se amestecă cu restul ingredientelor. Se toarnă peste amestec maioneza.

Ceapa roşie se curăţă, se toacă mărunt şi se pune peste salată. Se serveşte rece şi se presară cu verdeaţă tocată şi piper.

 

 

Pofta buna!

 

 

Morun siberian

Morun siberian Ingrediente: 4 fileuri de morun 400g salată a la Russe 50g morcov 50g gogoşari roşii muraţi 100g maio­neză 1ceapă mică 1rădăcină de pătrunjel 1 rădăcină de păstârnac 1 telină mică 2 foi de dafin 10- 12 boabe de piper sare   Mod de preparare: Fileul de morun se spală, se scurge de apă, […]

Rosii si ardei umpluti cu pilaf si morun

Rosii si ardei umpluti cu pilaf si morun Ingrediente: 700 g morun 250 g orez 150 g unt 2 cepe 8 roşii de umplut 8 ardei de umplut 400 g roşii pentru sos sare cimbru piper 1 lingură de smantană 50 g stafide Mod de preparare: Morunul se fierbe cu apă şi sare. Separat se […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.