Cotlete cu orez din: orez, cotlete de porc, unt, ulei, untura, ceapa, parmezan, sare si piper. Ingrediente: 500 g orez 5 cotlete frumoase de porc unt ulei untură 1 ceapă parmezan ras sare piper Mod de preparare: Daţi în clocot 2 1/2 l apă în care turnaţi încet orezul. Scuturaţi vasul de câteva […]
Cotlete cu garnitura de orez
PrinteazaCotlete cu garnitura de orez din: cotlete de porc, orez, unt, ulei, untură, ceapa, parmezan, sare, piper.
- 500 g orez
- 2 cotlete frumoase de porc
- unt
- ulei
- untură
- 1 ceapă
- parmezan ras
- sare
- piper
Mod de preparare:
Daţi în clocot 2 l apă în care turnaţi încet orezul.
Scuturaţi vasul de câteva ori, acoperiţi şi fierbeţi la foc bun, 12-14 minute.
Luaţi vasul de pe foc, amestecaţi bine orezul, acoperiţi cu un şervet foarte curat, udat şi bine stors.
Peste şervet puneţi capacul şi lăsaţi aşa 15 minute.
Separat, radeţi ceapa şi căliţi-o în unt. Puneţi sare şi piper după gust apoi adăugaţi grăsimile cu parmezanul ras.
Rumeniţi pe ambele feţe cotletele şi aduceţi-le la masă pe farfuria cu garnitură de orez şi cu parmezan ras.
Pofta buna!
poate iti place si:
Reteta zilei: Cartofi cu usturoi si cotlete de porc la cuptor
Cartofi cu usturoi si cotlete de porc la cuptor din: cotlete de porc, sare, piper, ulei de masline, cartofi, ceapa, rozmarin, usturoi. Poate te intereseaza si: Cotlete de porc pe pat de risotto Cotlete de porc cu prune coapte pe gratar si cimbru Cotlete de porc la cuptor in crusta de sos de mustar cu […]
Cotlete de porc pe pat de risotto
Cotlete de porc pe pat de risotto din: unt, cotlete de porc, ceapa, ciuperci, sare, piper, supa de pasare, orez arborio, parmezan. Ingrediente: 1 lingură unt 4 cotlete groase de cca 1,5 cm 4 cepe 8 ciuperci champignon sare, piper Ingrediente risotto: 5 ceşti supă de pasăre 2 cepe 100 g unt 1 ceaşcă […]
Pofta buna!