Supa din piept de vita cu carnaciori din: carne de vita, carnaciori afumaţi, sare, maghiran, cimbru, piper, marar, telina, sfecla, morcov, pastarnac, praz, smantana.
Ingrediente:
1 kg carne (piept de vacă)
150 g cârnăciori afumaţi
sare
putin maghiran
cimbru
piper
mărar verde
1 ţelină mică
1 bucată de sfeclă roşie
1 morcov
1 păstârnac
2 fire de praz
3 linguri smântână
3 l apă
Mod de preparare:
Puneţi la fiert, cu apă rece, pieptul de vacă. Luaţi foarte bine spuma, adăugaţi zarzavatul bine spălat, curăţat şi tăiat în bucăţi mai mari.
Când carnea este fiartă, tăiaţi-o în bucăţele egale şi aşezaţi-o din nou la fiert, 16 minute, cu cârnăciorii tăiaţi rondele.
La sfârşit, adăugaţi mărarul tocat fin, smântână, cimbrul, piperul, maghiranul şi puţină zeamă de sfeclă roşie.
Supa de sfecla cu piept de vita si grau din: piept de vita, sfecla, ceapa, pastarnac, smantana, grau, telina cu frunze, sare, piper. Ingrediente: 400 g piept de vita 2 sfecle mari 3 cepe 1 pastarnac 150 ml smantana 2 linguri grau bulgur 1 telina cu frunze sare piper Mod de preparare: Tăiaţi carnea […]
Supă din piept de vită Ingrediente: 600 g piept de vită 200 g cîrnăeiori afumaţi 200 g şuncă afumată 400 g varză acră cimbru 1 ceapă piper 1 1/2 l apă 1/2 lingură făină 60 g unt sau ulei 2 linguri smîntînă 1 legătură mărar 1/2 linguriţă boia Mod de preparare: Carnea se taie […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.