Antricoate mexicane
PrinteazaAntricoate mexicane din: antricot de vita, ou, ceapa, marar, patrunjel, ansoa, morcovi, mazăre, fasole, conopidă, unt, lapte.
- 1,5 kg antricoate de vită
- 5 ouă
- 2 fire de ceapă verde
- câte 1/2 de legătură de mărar şi pătrunjel
- 4 fileuri de anşoa
- 200 g morcovi
- 200 g mazăre
- 200 g fasole verde
- 1 conopidă mică
- 120 g unt
- 2 linguri de lapte
Mod de preparare:
Frigeţi antricoatele, fără să le rumeniţi prea tare, şi puneţi-le pe platou. Puneţi peste fiecare, antricot câte 1 lingură de jumări de ouă. Restul ouălor, combinaţi-l cu piper, ceapă verde, verdeţuri tocate, fileurile de anşoa şi 2 linguri de lapte.
Pregătiti din amestec jumări. Garnisiţi friptura cu legume fierte şi sotate în unt. Peste jumări puneţi puţin sos de friptură.
Pofta buna!