Turendouri napolitane

Printeaza

Turendouri napolitane din: muschi de vita, macaroane, unt, limba, sunca, cascaval, oua, sos alb, dovlecei, marar, vin.

Ingrediente:

  • 1,5 kg muşchi de vita
  • 200 g macaroane
  • 250 g unt
  • 50 g limbă fiartă şi afumată
  • 50 g şuncă
  • 50 g caşcaval
  • 2 ouă
  • 2 linguri sos alb
  • 400 g dovlecei în floare
  • mărar verde
  • 1/2 pahar de vin rosu

 

Mod de lucru:

Din macaroane fierte si tăiate faceţi o budincă pe care o combinaţi cu sosul alb, 2 ouă crude, limba şi şunca tăiate julien şi caşcavalul ras.

Daţi-o la cuptor pe baie de aburi, într-o formă unsă cu unt, şi coaceţi-o timp de 35-40 de minute apoi răsturnaţi-o pe un platou.

Turendourile, fripte la tigaie, aşezaţi-le în jurul budincii, garnisiţi cu dovlecei fierţi, căliţi în unt şi presăraţi cu mărar tocat firi.

In tigaia în care au fost fripte turendourile faceţi sosul, adăugând 2 linguri de sos spaniol şi vin.

La masă, aduceţi acest sos strecurat în sosieră.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.