Turendouri japoneze

Printeaza

Turendouri japoneze din: muschi de vita, oua, sare, piper, ceapa, ciuperci, sparanghel, unt, crutoane, supa.

Ingrediente:Turendouri japoneze

  • 1,5 kg muşchi de vita
  • 200 g ouă
  • sare
  • piper
  • 1 ceapă
  • 12 ciuperci mari
  • 400 g vârfuri de sparanghel
  • 250 g unt
  • 8 crutoane
  • supă

Mod de preparare:

Pregătiţi, mai întâi, garniturile. Fierbeţi sparanghelul, căliţi-l în unt, umpleţi ciupercile, faceţi pilaful din orez, supă şi boia de ardei iute.

Frigeţi turendourile pe grătar, aşezaţi-le pe platou, pe crutoane de pâine. Puneţi pilaful fierbinte la mijloc iar sparanghelul şi ciupercile în coroană.

Aduceţi preparatul la masă şi serviţi-l cu sos de ciuperci.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.