Turendouri japoneze
PrinteazaTurendouri japoneze din: muschi de vita, oua, sare, piper, ceapa, ciuperci, sparanghel, unt, crutoane, supa.
- 1,5 kg muşchi de vita
- 200 g ouă
- sare
- piper
- 1 ceapă
- 12 ciuperci mari
- 400 g vârfuri de sparanghel
- 250 g unt
- 8 crutoane
- supă
Mod de preparare:
Pregătiţi, mai întâi, garniturile. Fierbeţi sparanghelul, căliţi-l în unt, umpleţi ciupercile, faceţi pilaful din orez, supă şi boia de ardei iute.
Frigeţi turendourile pe grătar, aşezaţi-le pe platou, pe crutoane de pâine. Puneţi pilaful fierbinte la mijloc iar sparanghelul şi ciupercile în coroană.
Aduceţi preparatul la masă şi serviţi-l cu sos de ciuperci.
Pofta buna!