Placinta cu ceapa, branza, cascaval ras si bacon

Printeaza

Placinta cu ceapa, branza, cascaval ras si bacon din: aluat, ceapa, branza, ou, bacon, cascaval, ulei.

Ingrediente:Placinta_cu_ceapa_branza_cascaval_ras_si_bacon

  • 1 foaie aluat de plăcintă
  • 4 cepe
  • 100 g brânză telemea
  • 100 g brânză de vaci proaspătă
  • 2 ouă
  • 150 g bacon
  • 100 g caşcaval ras
  • 2 finguri ulei
  • 2-3 fire ceapă verde

Mod de preparare:

Razi telemeaua, o amesteci cu brânza proaspătă, ouăle bătute şi cu ceapă uscată tăiată julien, apoi nivelezi umplutura. Aşezi deasupra baconul tăiat după dorinţă.

Ungi tava cu ulei şi aşezi aluatul de plăcintă. Răstorni umplutura şi o nivelezi.

Dai plăcinta la cuptor 30 de minute, după care scoţi tava, presari caşcavalul ras şi o mai ţii la foc mic 10 minute, până ce se topeşte caşcavalul şi se rumeneşte uşor. 0 serveşti decorată cu ceapă verde tăiată rondele.

Placinta cu ceapa, branza, cascaval ras si bacon

Placinta_cu_ceapa_branza_cascaval_ras_si_bacon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.