Supa fina cu ciuperci si kaizer
PrinteazaSupa fina cu ciuperci si kaizer din: supa de pui, ciuperci, ceapa, unt, faina, kaizer, patrunjel, ceapa ciorii.
- 1 litru supa de pui
- 400 g ciuperci albe
- 2 cepe mici albe
- 20 g unt
- 1 lingura de faina
- 100 g kaizer
- patrunjel
- ceapa ciorii pentru decor
Mod de preparare:
lntr-o oala pui untul sa se topeasca si adaugi ceapa marunt taiata si ciupercile (opresti cateva pentru decor) curatate si taiate. Cand ciupercile si-au lasat toata apa adaugi faina.
Amesteci si lasi pe foc 2 minute. Torni supa de pui (sau apa) si lasi sa fiarba.
Mixezi apoi toata fiertura, o strecori sa obti o supa cat mai fina. Tai kaizerul felioare subtiri pe care le rumenesti in tigaie fara ulei.
Aduci fiecare portie cu ciuperci crude taiate lamele fine, kaizer, patrunjel si ceapa ciorii, dupa gust.
Pofta buna!