Tarta cu peste alb

Printeaza

Tarta cu peste alb din: aluat, faina, cod, usturoi, ulei, sare, branza de vaci, branza de capra, oua, ulei, marar, cimbru.

Ingrediente:Tarta_cu_peste_alb

  • 1 foaie aluat foitaj
  • 1 praf făină
  • 200 g cod
  • 4-5 căţei usturoi
  • 1 lingură ulei
  • 1 praf sare
  • 200 g brânză de vaci scursă
  • 3-4 linguri brânză rasă de capră
  • 3 ouă
  • ulei, pentru uns forma
  • mărar
  • cimbru uscat

 

Mod de preparare:

Incingi uleiul şi căleşti us­turoiul feliat, apoi adaugi co­dul tăiat cuburi. Laşi 2 minute şi dai deoparte pe şerveţele absorbante.

Dai cu ulei o formă de tar­tă şi o presari cu făină. Intinzi aluatul şi pe marginile tăvii, apoi îl înţepi cu o furculiţă.

Separat, amesteci brân­za de vaci cu cea de capră, adaugi ouăle bătute, dacă e nevoie presari foarte puţină sare şi pui peştele.

Torni în forma pregătită şi dai la cuptorul încins aproxi­mativ 20 de minute. Serveşti presărată cu cimbru şi cu mă­rar.

 

Tarta cu peste alb

Tarta_cu_peste_alb

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Foarte buna tarta cu peste

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.