Reteta zilei: Mix de legume la tigaie cu pasta de chili

Printeaza

Mix de legume la tigaie cu pasta de chili din: ulei de avocado, ceapa, ardei gras, dovlecel, morcovi, usturoi, conopida, oua, nuca de cocos, mix de 5 condimente, pasta de chili.

 

Ingrediente: 

  • 2-3 linguri ulei de avocado
  • 1 ceapa, tocata
  • 1 ardei gras rosu, tocat
  • 1 dovlecel, tăiat în felii subțiri
  • 4 morcovi, tăiat în felii subțiri
  • 2 catei de usturoi, tocat
  • 1 conopidă, maruntita
  • 4 oua

Ingrediente sos:

  • 6 linguri nucă de cocos
  • 2 lingurite mix de 5 condimente
  • 2 lingurite pastă de chili
  • Ingrediente garnituri:
  • 1 cană caju
  • 1 legatura ceapa verde, tăiata în felii subțiri

 

Mod de preparare:

Pregatiti sosul prin amestecarea tuturor ingredientelor.

Tocati toate legumele.

Se incalzeste o tigaie mare la foc mare mediu.

Se adaugă 2 linguri de ulei de avocado impreuna cu ceapa cubulete.

Gatiti ceapa până când se rumeneste. Adăugați ardei gras, dovlecei, morcovi si usturoi și sotati timp de 2-3 minute.

Puteți adăuga restul de ulei în orice moment în timpul procesului de calire a legumelor.

Adăugați conopida și sotati inca 2-3 minute. Se adaugă ouăle, gatiti cateva minute.

Se toarnă sosul și se amestecă 1-2 minute. Opriti focul si se adauga caju și ceapa verde.

Serviti imediat.

 

Mix de legume la tigaie cu pasta de chili

Mix_de_legume_la_tigaie_cu_pasta_de_chili_04

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Mix de legume cu rozmarin la gratar

Mix de legume cu rozmarin la gratar din: rozmarin, portocala, legume asortate, sare, piper. Ingrediente: 1-2 crengute de rozmarin proaspăt 1 portocala 4 căni de legume asortate, taiate cuburi sare piper   Mod de preparare: Pregătiți grătarul, incalziti bine. Taiati portocala in jumatate. Aranjati 2 bucati de folie de aluminiu una peste cealalta. Puneti jumătățile […]

 

 

Mix de legume

Mix de legume din: ardei, morcov, ceapa, fasole, porumb, mazare, sare, piper, vegeta, ulei. Ingrediente: 1/2 ardei gras verde 1/2 ardei gras roşu 1 morcov 1 ceapă mică roşie 240 g fasole (fiartă) 140 g porumb dulce 270 g mazăre (fiartă) sare piper vegeta ulei   Mod de preparare: Fasolea, mazărea şi porumbul dulce din […]

 

 

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Antoanela Marescu

    Arata bine legumele astea 🙂 Chiar foarte bine

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.