Bruschete cu Rucola și Ricotta din: bagheta, ricotta, rucola, ulei de masline, usturoi, rosii cherry, sare, piper, parmezan. Pregătiți-vă să impresionați oaspeții cu aceste bruschete cu rucola și ricotta, o alegere perfectă pentru petreceri sau întâlniri speciale. Combinația de ricotta cremoasă, rucola picantă și pâine crocantă creează un echilibru de gusturi și texturi care va […]
Prajitura pufoasa cu pere
PrinteazaPrajitura pufoasa cu pere din: pere, oua, faina, unt, praf de copt, zahar, lapte, esenta de vanilie.
Ingrediente:
- 5 pere mici foarte bine coapte
- 2 ouă
- 250 g făină
- 200 g unt
- un plic praf de copt
- 110 g zahăr
- 110 ml lapte
- esentă de vanilie
Mod de preparare:
topeşte untul la foc mic si zahărul se amestecă apoi cu acest unt topit. Se adaugă ouăle, se amestecă şi se pun apoi laptele, esenta de vanilie, făina amestecata cu praful de copt si cernută.
toarnă aluatul într-o formă unsă cu puţin unt. Se curătă şi se taie perele si se asază deasupra.
coace prăjitura 35 de minute până când o scobitoare introdusă iese foarte curată.
Prajitura pufoasa cu pere
Pofta buna!
Bruschete cu Rucola și Ricotta
Brisket la Cuptor în Stil Texan
Brisket la Cuptor în Stil Texan din: brisket de vita, sare de mare, piper negru, paprika afumata, pudra de usturoi, pudra de ceapa, chimen, coriandru, fulgi de ardei iute, suc de mere, otet din cidru de mere, ulei de masline. Descoperă secretul unei rețete de brisket texan copt lent, care transformă o bucată obișnuită de […]