Fursecuri crocante cu ciocolata
PrinteazaFursecuri crocante cu ciocolata din: faina, praf de copt, bicarbonat, ou, zahar, lapte, fulgi de ciocolata.
- 400 g făină
- o linguriţă praf de copt
- o linguriţă bicarbonat
- un ou
- 2 pliculeţe zahăr vanilinat
- o lingură lapte
- 250 g unt
- 250 g zahăr brun
- 150 g fulgi de ciocolată
Mod de preparare:
Făina, praful de copt si bicarbonatul se amestecă. Untul se amestecă cu cele două tipuri de zahăr, oul, laptele, făina, praful de copt, bicarbonatul şi fulgii de ciocolată. După omogenizare se iau cu lingura cantităti egale de aluat care se aşază în tava tapetată cu hârtie de copt.
Se lasă la cuptor 10-15 minute, până se rumenesc frumos deasupra.
Fursecuri crocante cu ciocolata
Pofta buna!