Stelute picante

Printeaza

Stelute picante din: margarina, cascaval, ulei de masline, faina, otet, sifon, sare, ou.

Ingrediente:Stelute picante

  • 250 g margarina
  • 50 g cascaval
  • 1 lingurita ulei de masline
  • 250 g faina
  • 1 linguri otet
  • 5 linguri sifon
  • lingurita sare
  • 1 ou pentru uns

 

Mod de preparare:

 

Pui faina intr-un carstron, adaugi margarina bucatele si amesteci cu ajutorul ulei furculite.

Adaugi cascavalul ras, uleiul, otetul, sarea si sifonul. Framanti cu mana, 15-20 de minute, pana cand vei obtine un aluat uni­form.

Dai la rece 30 de minute, apoi intinzi o foaie pe planseta si decupezi stelufe cu ajutorul unei for­me.

Le asezi intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Le ungi cu ou si le coci la foc potrivit.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.