Foitaj cu ananas din: foitaj, ananas, miere, zahar. Ingrediente: un pachet aluat foitaj o conservă mare ananas rondele în sirop 5 linguri miere zahăr pudră, pentru servit Mod de preparare: Intr-o sită se pune ananasul la scurs. Aluatul se întinde puţin cu sucitorul, se taie în două şi apoi se taie pătrate în funcţie […]
Foitaj cu struguri
PrinteazaFoitaj cu struguri din: aluat foitaj, struguri, mascarpone, galbenus, zahar.
Ingrediente:
- 1 pachet aluat foitaj
- 1 ciorchine struguri
- 150 g mascarpone
- 2 gălbenuşuri
- 2 linguri zahăr
Mod de preparare:
Decongelezi aluatul şi-l tai pătrăţele. Amesteci brânza cu gălbenuşurile şi cu zahărul.
Aşezi pe fiecare pătrăţel 1 lingură de brânză şi deasupra boabe de struguri şi-l pui într-o tavă tapetată.
Dai la cuptor până se rumeneşte.
Foitaj cu struguri
Pofta buna!
Foitaj cu ciuperci din: ciuperci, unt, ulei, ceapa, faina, aluat. Ingrediente: 500 g ciuperci o lingură unt o lingura ulei o ceapă o lingură făină 250 ml supă 225 g aluat de foitaj un gălbenus sare piper Mod de preparare: Ceapa tăiată mărunt şi ciupercile se pun la călit în unt topit în ulei […]
Foitaj cu spanac din: spanac, feta, ou, seminte de susan, unt. Ingrediente: un pachet aluat foitaj 400 g spanac proaspăt 200 g brânză feta un ou seminţe de susan albe şi negre 50 g unt Mod de preparare: Spanacul se pune la călit 5 minute în untul topit. Se lasă apoi să se răcească […]
Foitaj cu osanza din: faina, osanza, otet, smantana, oua, tuica, sare, apa. Ingrediente: 850 g făină 600 g osânză 3 linguriţe oţet 3 linguri smântână 3 ouă un păhărel ţuică sare apă Mod de preparare: Se frământă 600 g făină, 3 linguriţe oţet, 3 linguri smântână, un păhărel ţuică, 3 gălbenuşuri şi puţină apă sărată. […]
Pofta buna!