Pui cu legume, patrunjel si rozmarin
PrinteazaPui cu legume, patrunjel rozmarin din: pui, usturoi, ceapa, telina, morcovi, cartofi, ulei de masline, otet balsamic, sare, piper, patrunjel, rozmarin.
- 4 pulpe de pui
- 2-3 căţei usturoi
- o ceapă
- 20 g telină
- 2 morcovi
- 3 cartofi
- ulei de măsline
- 1-2 linguri oţet balsamic
- sare
- piper
- pătrunjel
- rozmarin
Mod de preparare:
Toate legumele se curăţă, se spală şi se taie cuburi. Se pun legumele în tava de cuptor, se stropesc cu ulei, oţet balsamic, sare, piper. Se adaugă usturoiul mărunţit şi rozmarinul.
Se unge si carnea cu ulei pe toate părţile, se presară cu sare si piper si se asază peste legume.
Se lasă la cuptor aproximativ o oră. Se aduce la masă cu pătrunjel.
Pofta buna!