Minirulouri de pui cu bacon
PrinteazaMinirulouri de pui cu bacon din: piept de pui, morcov, fasole pastai, mustar, bacon, vin, unt, sare, piper.
- 4 fileuri piept de pui
- un morcov fiert
- 100 g fasole păstăi
- 2 linguriţe muştar
- 4 felii bacon
- 100 ml vin
- 20 g unt
- sare
- piper
Mod de preparare:
Carnea de pui se bate cu ciocanul de şniţele şi se presară cu sare şi piper. Se unge carnea cu muştar şi se repartizează pe fiecare bucată de carne aşezată pe o felie de bacon, fasole verde şi felii tăiate din morcov.
Se rulează fiecare în parte, se prind cu o scobitoare şi se rumenesc în unt topit. Se transferă apoi într-o tavă de cuptor, se toarnă vinul şi se lasă la cuptor pentru 20 de minute.
Minirulouri de pui cu bacon
Pofta buna!