Tort aperiv

Printeaza

Tort aperiv din: smantana, drojdie, ou, margarina, faina, sare, branza dulce, ceapa verde, piper, piept de pui, mustar, pateu.

Ingrediente blat:

  • 3 linguri smantana
  • 30 gr.drojdie
  • 1 ou
  • 120 gr. margarina topita
  • 300 gr.faina
  • sare

Ingrediente crena 1: 500 gr. branza dulce, 1 lingura margarina, o legatura
ceapa verde, sare, piper
Ingrediente crema 2: un piept de pui fiert, 2 linguri smantana, sare, piper
Ingrediente crema 3: 3 oua fierte, 2 linguri mustar, 2 linguri margarina
Ingrediente crema 4: 400 gr. pateu si 2 linguri margarina

 

Mod de preparare:

Din blat se fac 5 foi (se poate folosi si lipii de shaorma). Crema 1:se freaca branza cu margarina si ceapa tocata marunt, sare, piperdupa gust. Crema 2: pieptul de pui fiert se toaca marunt si se
amesteca cu smantana, sare, piper dupa gust.

Crema 3: se freaca margarina cu mustar si se adauga cele 3 oua fierte tocate cubulete. Crema 4: se freaca margarina si se adauga pateul. Se umple ca un tort si deasupra se imbraca tot cu crema 4 cea de pateu. Deasupra se orneaza cu frunze de patrunjel si ardei rosu gras.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.