Legume asortate murate cu otet din: dovlecei, rosii, mazare, morcovi, telina, ardei, usturoi, marar, otet. Ingrediente: 3 dovlecei 4 roşii mari 450 g mazăre decongelată 2 morcovi un fir ţelină 2 ardei graşi 2 căţei usturoi o legătură mărar un litru oţet sare piper boabe Mod de preparare: Toate legumele se taie şi se […]
Patlagele murate la borcan din: patlagele, zahar, otet, ulei, sare, piper. Ingrediente: 3 kg pătlăgele apa sare zahar otet ulei piper boabe Mod de preparare: Se aleg 3 kg pătlăgele roşii rotunde. Se pune la fiert compoziţia de marinare formată din: 1,5 l apă, 2 linguri sare, 100 g zahăr sau 4-5 linguri miere, […]
Conopida si mere murate din: conopida, mere, zahar, otet, sare, apa, busuioc, usturoi, telina. Ingrediente: 2 conopide mari 2 kg mere mici, acrişoare 2 linguri zahăr 2-3 linguri oţet 4 linguri sare mare, grunjoasă 4 l apă 4 crenguţe de busuioc 1 căpăţână de usturoi tulpini de ţelină cu frunze Mod de preparare: Desfaci conopida […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.