Omleta cu conopida

Printeaza

Omleta cu conopida din: conopida, oua, varza de bruxelles, unt, ulei, ceapa verde, sare, piper.

Ingrediente:Omleta cu conopida

  • 1/2 conopidă
  • 2-3 verze de Bruxelles
  • 5 ouă
  • 1 cub unt
  • 3 linguri ulei
  • ceapă verde sau verdeţuri
  • săre
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli conopida, o rupi bucheţele şi o fierbi timp de 20 de minute în apă cu sare. Adaugi apoi verzele. După ce s-au fiert, le scurgi de apă şi le laşi deoparte, ca să se răcească.

Baţi ouăle cu sare şi piper. Incingi untul împreună cu uleiul, după care torni ouăle bătute. Aşezi bucheţelele de conopidă şi verzele din loc în loc.

Pui capacul şi laşi 5 minute la foc moderat. Decorezi omleta cu verdeaţă tocată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.