Ceai de Gălbenele și Mușețel din: petale de galbenel, flori de musetel, apa. În lumea agitată de azi, găsirea momentelor de pace devine esențială pentru echilibrul nostru interior. Ceaiul de gălbenele și mușețel vine ca un aliat de nădejde în această căutare, oferind nu doar o experiență gustativă plăcută, dar și beneficii remarcabile pentru sănătate. […]
Salau aromat cu unt si busuioc
PrinteazaSalau aromat cu unt si busuioc din: salau, vin alb, salvie, busuioc, patrunjel, maghiran, ceapa, usturoi, coriandru, sare, piper.
Ingrediente:
- 4 bucăţi de şalău
- 100 ml vin alb
- salvie
- busuioc
- pătrunjel
- măghiran
- o ceapă mică
- 2 cătei de usturoi
- seminţe de coriandru
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se face o marinată din: ulei de măsline, vin, măghiran, salvie, busujoc, pătrunjel, ceapă, usturoi, coriandru, sare şi piper.
lasă bucăţile de şalău la marinat 2-3 ore, apoi se împachetează în folie de aluminiu şi se pun pe grătar.
amestecă untul cu busuioc, se pune in folie şi se bagă la congelator.
Salăul se serveşte pe pat de legume la tigaie. Se ornează cu untul cu busuioc tăiat rondele.
Salau aromat cu unt si busuioc
Pofta buna!
Migdale aromate crocante din: migdale, ulei de trufe, sare de mare, zahar brun, rozmarin, coaja de portocala, fulgi de ardei iute. Migdalele prăjite sunt un deliciu clasic apreciat pentru gustul lor crocant și aromele de nuci prăjite. Cu toate acestea, astăzi vă vom prezenta o variantă specială a acestui snack iubit, care adaugă un aer […]
Vreau si eu din salaul asta