Salata calda cu cuscus

Printeaza

Salata calda cu cuscus din: fasole, cuscus, apa, linte, dovlecel, morcov, muschi de porc, ulei, sare, piper, zeama de lamaie, patrunjel.

Ingrediente:

  • 200 g fasole
  • 200 g cuscuş
  • 400 ml apă fierbinte
  • 100 g linte
  • 1 dovlecel
  • 1 morcov
  • 200 g muşchi porc
  • ulei
  • sare
  • piper
  • zeamă de lămâie
  • 1 legătură pătrunjel

 

Mod de preparare:

Laşi fasolea la înmuiat peste noapte. Apoi, o fierbi în două-trei ape.

Separat, pui cuşcuşul într-un vas, torni apa fierbinte, acoperi cu un capac şi laşi să absoarbă lichidul.

Fierbi lintea 15 minute, apoi o scurgi şi dai deoparte.

Incingi o lingură de ulei şi rumeneşti bine carnea tăiată cuburi, apoi o scoţi într-un bol.

Căleşti, în acelaşi ulei, morcovul tăiat cubuleţe, laşi câteva minute şi adaugi dovlecelul rondele, presari sare şi piper şi ţii să se înmoaie uşor legumele.

Pui toate ingredientele peste carne, amesteci, torni zeama de lămâie şi presari pătrunjelul tăiat.

Salata calda cu cuscus

Salata_calda_cu_cuscus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.