Prajitura cu lapte batut si capsuni

Printeaza

Prajitura cu lapte batut si capsuni din: oua, lapte batut, zahar, ulei, bicarbonat, vanilie, lamaie, faina, capsuni.

Prajitura cu lapte batut si capsuni

Ingrediente:

  • 3 ouă
  • 500 ml lapte bătut
  • 15 linguri zahăr
  • 18 linguri ulei
  • 1 linguriţă bicarbonat
  • 1 esenţă de vanilie
  • coajă rasă de lămâie
  • făină cât cuprinde
  • 1 kg căp­şuni

 

Mod de preparare:

Baţi ouăle spumă cu zahărul, adaugi uleiul şi laptele bătut şi amesteci timp de 15 minute. Adaugi apoi bicarbonatul stins, aromele şi făina în ploaie. Aluatul trebuie să aibă consistenţa, unei smântâni groase.

In tava unsă şi tapetată cu făină, torni jumătate din aluat, aşezi căpşunile şi torni cealaltă jumătate din aluat. Dai pră­jitura la cuptor, la foc mediu pentru 30-35 de minute şi când e gata o presari cu zahăr pudră.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.