Muschi de vitel pe pat de spanac
PrinteazaMuschi de vitel pe pat de spanac din: muschi de vitel, ou, unt, lamaie, spanac, sare.
Ingrediente:
- 100 g muşchi de viţel
- 1 ou
- 15 g unt
- 1 linguriţă suc de lămâie
- 300 g spanac
- sare
Mod de preparare:
Speli carnea şi o fierbi pe baie de aburi sau în apă cu foarte puţină sare. Cureţi spanacul, îl speli în mai multe ape reci şi-l fierbi în apă cu puţină sare.
Când e gata, îl scurgi şi-l tai mărunt. Pui la fiert o cană de apă într-o crăticioară şi când coteşte spargi oul şi îl fierbi câteva minute. Aşezi apoi spanacul tocat, camea şi oul pe un platou.Torni peste toate zeama de lămâie şi untul topit şi e gata.
Se serveste cald.
Pofta buna!