Mancare de mazare, morcov si mustar

Printeaza

Mancare de mazare, morcov si mustar din: mazare, rosii, morcovi, ulei, marar, ceapa, faina, mustar, sare, piper, zahar.

Ingrediente:    Mancare de mazare, morcov si mustar

  • 800 g mazăre verde
  • 5 roşii
  • 2 mor­covi
  • 200 ml ulei
  • 1 legătură mărar
  • 2 cepe
  • 3 linguri făină
  • 2 linguri muştar iute
  • sare
  • piper
  • zahăr

 

Mod de preparare:

Speli mazărea şi o pui la fiert în apă clocotită cu sare. Cureţi ceapa şi morcovul, tai mărunt ceapa şi morcovul cubuleţe şi le căleşti în ulei cu puţină apă până se înmoaie un pic. Adaugi apoi mazărea scursă şi apă cât cuprinde. Mâncare de mazare, morcov si mustar1

Potriveşti de sare şi piper şi după ce mazărea a fiert bine pui şi roşiile decojite şi tăiate bucăţele. Adaugi şi zahăr după gust, făina desfăcută într-o ceaşcă de apă, muştarul şi mai dai mâncarea în câteva clocote. Când e gata presari mărarul tocat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.