Rulouri cu carne tocată

Printeaza

Rulouri cu carne tocată

Rulouri cu carne tocată

Ingrediente:

  • 600 g carne tocată (pui sau pulpă de porc )
  • 2 cepe roşii mijlocii
  • 12-14 foi de lasagna
  • 5 linguri de ulei de măsline
  • 3 rosii
  • sare
  • piper
  • 100 g de masline
  • 50 g de unt
  • cimbru
  • rozmarin

Mod de preparare:

 

Pentru început, se fierb foile de lasagna, conform instrucţiunilor de pe cutie. După ce au fiert, se pun într-o sită şi se trec sub un jet de apă rece, să nu se lipească.

Se pune ceapa la călit, până devine aurie, apoi carnea şi se prăjesc până se absoarbe toată zeama pe care o lasă carnea şi ceapa. Se condimentează cu sare, piper şi cimbru. După ce s-a făcut, se lasă să se răcească.

Se unge o tavă de cuptor cu unt sau ulei. Pe un platou se pun foile de lasagna şi se umplu cu carne. Se rulează şi se aşază în tavă. Se pregăteşte sosul bechamel şi cel de roşii şi i se toarnă peste rulouri.

Puteţi să le serviţi calde, ornate cu caşcaval şi rozmarin.

Rulouri cu carne tocată

Rulouri cu carne tocata.jpg

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Rulouri cu carne tocata.

    Ingrediente:

    1 kg carne de manzat
    verdeata tocata
    ulei
    1 pahar cu vin alb
    1 foaie de dafin
    sare
    piper
    1 lingura de faina
    1 lingura concentrat cu gust de gaina
    10 ciuperci fierte

    Mod de preparare:

    Tai 500 g de carne in felii dreptunghiulare pe care le bati cu gura unui borcan de sticla.

    Treci restul de 500 g de carne prin masina de tocat si o calesti putin in ulei, cu verdeata tocata si ciupercile taiate marunt. Presari putina sare si amesteci bine.

    Pe fiecare felie dreptunghiulara de carne batuta, pui cate o lingurita de amestec de carne tocata si o intinzi pe toata felia.

    Rulezi felia si o legi cu ata.

    Rumenesti rulourile in ulei intr-o cratlta, apoi torni peste ele vinul si adaugi foile de dafin, sare, piper si putina faina.

    Lasi sa fiarba bine in cuptor. Cand sunt gata, le scoti atele si le servesti presarate cu patrunjel verde tocat.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.