Rulouri cu carne tocată
PrinteazaRulouri cu carne tocată
Ingrediente:
- 600 g carne tocată (pui sau pulpă de porc )
- 2 cepe roşii mijlocii
- 12-14 foi de lasagna
- 5 linguri de ulei de măsline
- 3 rosii
- sare
- piper
- 100 g de masline
- 50 g de unt
- cimbru
- rozmarin
Mod de preparare:
Pentru început, se fierb foile de lasagna, conform instrucţiunilor de pe cutie. După ce au fiert, se pun într-o sită şi se trec sub un jet de apă rece, să nu se lipească.
Se pune ceapa la călit, până devine aurie, apoi carnea şi se prăjesc până se absoarbe toată zeama pe care o lasă carnea şi ceapa. Se condimentează cu sare, piper şi cimbru. După ce s-a făcut, se lasă să se răcească.
Se unge o tavă de cuptor cu unt sau ulei. Pe un platou se pun foile de lasagna şi se umplu cu carne. Se rulează şi se aşază în tavă. Se pregăteşte sosul bechamel şi cel de roşii şi i se toarnă peste rulouri.
Puteţi să le serviţi calde, ornate cu caşcaval şi rozmarin.
Rulouri cu carne tocată
Pofta buna!
Rulouri cu carne tocata.
Ingrediente:
1 kg carne de manzat
verdeata tocata
ulei
1 pahar cu vin alb
1 foaie de dafin
sare
piper
1 lingura de faina
1 lingura concentrat cu gust de gaina
10 ciuperci fierte
Mod de preparare:
Tai 500 g de carne in felii dreptunghiulare pe care le bati cu gura unui borcan de sticla.
Treci restul de 500 g de carne prin masina de tocat si o calesti putin in ulei, cu verdeata tocata si ciupercile taiate marunt. Presari putina sare si amesteci bine.
Pe fiecare felie dreptunghiulara de carne batuta, pui cate o lingurita de amestec de carne tocata si o intinzi pe toata felia.
Rulezi felia si o legi cu ata.
Rumenesti rulourile in ulei intr-o cratlta, apoi torni peste ele vinul si adaugi foile de dafin, sare, piper si putina faina.
Lasi sa fiarba bine in cuptor. Cand sunt gata, le scoti atele si le servesti presarate cu patrunjel verde tocat.