Salată de roşii cu brânză Capresse

Printeaza

Salată de roşii cu brânză Capresse

Salată de roşii cu brânză Capresse

Ingrediente:

  • 6 roşii mari
  • 150 g de mozzarella sau caşcaval
  • cimbru (uscat sau verde )
  • busuioc
  • piper
  • sare
  • 3-4 linguri ulei de masline

Mod de preparare:

Se taie roşiile şi mozzarella în bucăţi sau rondele. Pe două farfurii întinse, se aşază alternativ câte o felie de roşie şi una de mozzarella sau caşcaval.

Busuiocul şi cimbrul se spală, se toacă mărunt şi se presară deasupra feliilor de brânză şi de roşii. Se păstrează câteva frunzuliţe întregi pentru ornat.

Brânza se condimentează cu sare şi piper şi se stropeşte cu ulei.

Salata se garniseşte cu frunzuliţele de busuioc şi de cimbru. Dacă dorim ca roşiile cu mozzarella să fie mai con­dimentate, se pot stropi cu puţin oţet balsamic sau oţet de mere.

Salată de roşii cu brânză Capresse

Salata de rosii cu brânza Capresse.jpg

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Imi place salata caprese. Am mancat si in Italia si e foarte buna.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.