Stridii la cuptor

Printeaza

Stridii la cuptor din: stridii, smantana, icre negre, cognac, busuioc, sare, piper.
Stridii la cuptor

Ingrediente:

  • 20 de stridii
  • 300 ml smântână
  • o cutiuţă de icre negre
  • cognac
  • busuioc
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cumpără stridii, curăţă-le bine carapacele şi foloseşte un cuţit special cu o lamelă care protejează degetele, pentru a le desface.

Pregăteşte apoi sosul din smântână şi cognac, peste care pui câteva fire de busuioc, sare şi piper.

Lasă stridiile în carapace, timp de 10 minute, la cuptor, alintă-le cu câteva linguriţe de sos şi pune pe deasupra icre negre.

 

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.