Andive umplute cu branza si boia dulce

Printeaza

Andive umplute cu branza si boia dulce din: andive, branza de vaci, chimen, unt, boia, sare, piper.
Andive umplute cu branza si boia dulce

Ingrediente:

  • 2 andive
  • 200 g brânză de vaci
  • 1 linguriţă chimen
  • 2 linguri unt
  • 1 linguriţă boia dulce
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli andivele şi le desfaci frunzele. Freci brânza de vaci cu untul, sare şi piper după gust. împărţi crema obţinută în două şi o parte o amesteci cu chimenul, iar pe cealaltă cu boiaua.

Umpli apoi frunzele de andive cu cele două creme şi le dai la frigider pentru jumătate de oră.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.