Tort rapid cu vanilie si cacao
PrinteazaTort rapid cu vanilie si cacao din: smantana, zahar, cacao, vanilie, esenta de rom, gelatina.
Ingrediente:
- 1 kg smântână
- 6 linguri de zahăr
- 4 linguri de cacao
- 1esenţă de vanilie
- 1esenţă de rom
- 2 plicuri gelatină
Mod de preparare:
Baţi smântână cu zahărul până se topeşte acesta din urmă, apoi împărţi frişca obţinută în jumătate. într-o parte de compoziţie pui cacaua şi un plic de gelatină dizolvată după instrucţiuni, amesteci cu grijă, dar bine şi torni totul într-o formă de tort unsă cu margarină.
Dai crema la frigider. Amesteci compoziţia rămasă cu gelatină dizolvată şi vanilia, o torni după 30 de minute în formă şi dai tortul la frigider pentru 2 ore.Il desfaci apoi din formă, îl aşezi pe un platou şi-l decorezi cu frişcă.
Pofta buna!