Tocanita cu picioruse de porc

Printeaza

Tocanita cu picioruse de porc

Ingrediente:Tocanita cu picioruse de porc

  • 2 picioruşe porc
  • 4 cepe
  • 1 ţelină
  • 1 lingură condimente
  • cimbru
  • tarhon
  • 3 linguri bulion
  • 3 linguri ulei
  • 2 linguri făină
  • sare

 

Mod de preparare

Picioruşele spălate şi tăiate în două pe lung se pun la fiert în apă rece. După spumare se sărează uşor. Ceapa se taie solzişori, iar ţelina se rade fin şi se călesc împreună.

Se stinge cu bulion subţiat cu supă, se adaugă condimente, cimbru, tarhon şi 2 linguri de făină dizolvate în apă rece.

In sos se aşază picioruşele fierte bine şi se dau la cuptor la foc mic 25 minute. Se serveşte cu mămăliguţă şi salată.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.