Ardei cu usturoi

Printeaza

Ardei cu usturoi din: ardei gras, usturoi, sare, piper, ulei.
Ardei cu usturoi

Ingrediente:

  • 1 kg ardei gras roşu
  • 6 căţei usturoi
  • 1 lingura sare
  • 1 linguriţă piper boabe
  • 200 ml ulei fiert

 

Mod de preparare:

Se coc ardeii la cuptor, se curăţă de pieliţă şi se taie pe jumătate, iar cotoarele se aruncă.

Curăţă şi se taie usturoiuil ju­mătăţi. Se pun în borcan juimătăţile de ardei, usturoiul, piperul şi sarea.

Se toarnă uleiul încălzit pâniă se acoperă complet ardeii.

Se acoperă cu capac şi se lasă mi­nimum 3-4 zile înainte de a fi serviţi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.