Jumari ca la Oltenita

Printeaza

Jumari ca la Oltenita din: oua, cartofi, carnati, costita, ceapa, ficat de porc, patrunjel, sare, piper.Jumari ca la Oltenita

Ingrediente:

  • 4 ouă
  • 2 cartofi
  • 100 g cârnaţi afumaţi
  • 1 felie costiţă afumată
  • 1 ceapă
  • 100 g ficat de porc
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tai ficatul bucăţele, cureţi şi toci ceapa şi le prăjeşti în ulei încins. Cureţi apoi cartofii, îi  cubuleţe, îi presari cu sare şi îi prăjeşti în ulei. Adaugi cârnati  tăiati rondele, costita tăiată fâşii şi ficatul prăjit cu

ceapa. Cât se prăjesc împreună, baţi ouăle cu un praf de sare şi piper, pui verdeaţa tocată şi le adaugi în cratiţa,peste cartofi şi carne.

Amesteci jumările până se prăjesc şi ouăle, apoi le restorni pe farfurie.Sunt bune cu mamaliguta calda si muraturi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.