Rulouri de aluat cu sunca afumata

Printeaza

Rulouri de aluat cu sunca afumata din: faina, nuca, ulei, apa, sunca, cascaval, margarina, lapte, sare, piper, maghiran.

 

Rulouri de aluat cu sunca afumata Ingrediente aluat:

  • 250 g făină
  • drojdie cât o nucă
  • 4 linguri ulei
  • 4 linguri apă caldă

 

Ingrediente umplutură:200 g şuncă afumată, 100 g caşcaval, 1 lingură margarină, 1 lin­gură făină, 2 linguri lapte, sare, piper, măghiran.

 

Mod de preparare:

Amesteci făina cu uleiul, drojdia desfăcută în apă caldă şi frămânţi un aluat elastic pe care-l laşi să crească în timp ce pregăteşti umplutu­ra: treci şunca prin maşina de tocat, apoi o amesteci cu făina şi laptele, pui sare, piper şi maiorană după gust şi fierbi totul pe foc mic până se leagă.

Intinzi aluatul într-o singură foaie mare, pui toată umplutura cât mai uniform, rulezi, apoi tai bucăţi de3 cm lăţime. Le aşezi într-o tavă unsă cu margarină, presari caşcavalul ras şi le dai la cuptor pentru 20 de minute, la foc potrivit.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.