Pui cu dovleac

Printeaza

Pui cu dovleac din: pulpe de pui, ceapa, dovleac, vin, ulei, patrunjel, sare, piper, smantana.

Ingrediente:Pui_cu_dovleac

  • 4 pulpe pui
  • 2 cepe
  • 1/4 dovleac mare
  • 200 ml vin
  • 2 linguri ulei
  • pătrunjel
  • sare
  • piper
  • 250 ml smântână de gătit

 

Mod de preparare:

Carnea, cepele tăiate în patru şi dovleacul tăiat felii se presară cu sare şi piper.

Se stropesc cu ulei şi se transferă într-un vas de cuptor.

Se toarnă şi vinul, se acoperă cu folie de aluminiu şi se lasă la cuptor pentru 40 de minute.

Se scoate folia, se toarnă smântână şi se mai lasă la cuptor pentru 20 de minute maximum.

Se aduce mâncarea cu pătrunjel la masă.

Pui cu dovleac

Pui_cu_dovleac

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.