Tarta cu mere, nuci si fistic

Printeaza

Tarta cu mere, nuci si fistic din: aluat foitaj, pudra de migdale, unt, zahar, oua, mere, stafide, nuci, fistic.

Ingrediente:Tarta_cu_mere_nuci_si_fistic

Pentru blat:

  • 1 pachet aluat foitaj
  • 90 g pudra de migdale
  • 90 g unt moale
  • 100 g zahăr pudră plus 3 linguri
  • 2 ouă

Pentru umplutură:

  • 3 mere
  • 100 g stafide

Pentru servit:

  • nuci
  • fistic

 

Mod de preparare:

Se pregăteşte crema: se amestecă untul, pudra de migdale, zahărul si ouăle.

Aluatul se scoate din pachet, se transferă în forma de copt si se înlătură surplusul de pe margini.

Merele se curăţă de coajă şi se taie felii. Se pune crema de migdale, se asază felii de mere si se presară stafide. Se presară cu cele 3 linguri de zahăr pudră.

Se lasă la cuptor 30-35 de minute si se aduce la masă cu nuci şi fistic.

Tarta cu mere, nuci si fistic

Tarta_cu_mere_nuci_si_fistic

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.