Chiftelute prajite cu patrunjel

Printeaza

Chiftelute prajite cu patrunjel din: carne, ceapa, paine, oua, patrunjel, marar, usturoi, sare, piper, faina, ulei.

Ingrediente:Chiftelute_prajite_cu_patrunjel

  • 500 g carne (porc, vită, pui)
  • 1 ceapă medie
  • 1 felie de pâine
  • 2 ouă
  • pătrunjel
  • mărar
  • 6 căţei de usturoi
  • sare
  • piper
  • făină
  • ulei

 

Mod de preparare:

Se dau prin maşina de tocat, carnea, ceapa, usturoiul şi felia de pâine, înmuiată în apă şi stoarsă foarte bine.

Se adaugă pătrunjelul, mărarul, tocate mărunt, iar la sfârşit ouăle, sarea şi piperul şi se amestecă toată compoziţia până la omogenizare.

Cu mâna udă se fac biluţe de mărimea unei nuci, care se tăvălesc prin făină, apoi se prăjesc în tuci, în baie de ulei încins, la foc mediu.

Chiftelute prajite cu patrunjel

Chiftelute_prajite_cu_patrunjel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.