Salata de legume verzi
PrinteazaSalata de legume verzi din: mazare, fasole, ceapa, dovlecel, marar, sparanghel, frunze de rucole, ulei, sare, piper, suc de lamaie.
- 500 g mazăre verde din conservă
- 500 g fasole fideluţă verde din conservă
- 2 legături ceapă verde
- 1 dovlecel
- 1 legătură mărar
- vârfuri de sparanghel fiert
- frunze de rucola
- ulei
- sare
- piper
- suc proaspăt de lămâie
Mod de preparare:
Se spală mazărea şi fasolea verde şi se amestecă într-un castron. Se adaugă ceapa şi mărarul, tocate mărunt şi frunzele de rucola.
Separat, se spală bine dovlecelul, se feliază rondele şi se căleşte în puţin ulei, apoi se lasă la răcit.
Când este gata, dovlecelul se amestecă împreună cu celelalte legume şi cu sparanghelul tăiat, se adaugă ulei, sare, piper şi suc de lămâie după gust.
Salata de legume verzi
Pofta buna!