Rosii umplute cu branza si kaizer

Printeaza

Rosii umplute cu branza si kaizer din: rosii, malai, kaizer, telemea, unt, sare.

Ingrediente:

  • câteva roşii
  • 200 g mălai
  • 100 g kaizer
  • 150 g brânză telemea
  • 1 lingură cu unt
  • sare

 

Mod de preparare:

Taie deasupra roşiilor un căpăcel şi scoate pulpa.

Din mălai, 400 ml de apă şi sare, pregăteşte o mămăligă nu foarte tare.

La final, adaugă untul, cubuleţele de kaizer rumenite separat, miezul de la roşii şi brânza rasă.

Umple roşiile cu mămăligă şi lasă la cuptor, 30-35 de minute.

 

Rosii umplute cu branza si kaizer

Rosii_umplute_cu_branza_si_kaizer

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.