Rulouri cu somon afumat si spanac din: foi de placinta, spanac, somon afumat, ceapa, usturoi, ulei, sare, piper. Ingrediente: 1/2 pachet foi de plăcintă 500 g spanac 300 g somon afumat 2 cepe 2-3 căței de usturoi 200 ml ulei sare piper Mod de preparare: Cureți spanacul și îl speli în mai multe ape. […]
Rulouri cu trei arome
PrinteazaRulouri cu trei arome din: piept de curcan, cascaval, prosciutto, vin, ulei, sare, piper.
- 1 piept de curcan
- 200 g caşcaval
- 250 g prosciutto
- 1 ceşcuţă cu vin
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Taie caşcavalul bastonaşe şi pieptul de curcan în felii. Bate puţin carnea ca pentru şniţele şi condimenteaz-o cu sare şi piper.
Pe fiecare felie, aşază în margine câte un bastonaş de caşcaval. Rulează cât poţi de strâns şi prinde cu o scobitoare.
Imbracă fiecare rulou în felii subţiri de prosciutto. Aşază rulourile într-o tavă unsă cu ulei. Lasă la cuptor, la foc moderat, 45-50 de minute.
Din când în când, stropeşte cu vin.
Taie felii mai groase, după ce s-au răcorit.
Rulouri cu trei arome
Pofta buna!
poate iti place si:
Rulouri cu somon afumat si spanac
Rulouri de vinete cu piept de pui
Rulouri de vinete cu piept de pui din: piept de pui, vinete, cartofi, masline, parmezan, unt, usturoi, sare, piper, mozzarella. Ingrediente: mijlocul de la 8 jumătăți de piept de pui 4 vinete 4 cartofi mari 100 g măsline 100 g parmezan 1 linguriță unt 1 cățel de usturoi sare piper 50 g mozzarella Mod […]
Pofta buna!