Mamaliga cu ciuperci

Printeaza

Mamaliga cu ciuperci

Mamaliga cu ciuperci

Ingrediente:

  • 250 g mălai
  • 250 g ciuperci
  • o ceapă
  • 3-4 căţei de usturoi
  • ulei
  • o lingură pastă de tomate
  • 1/2 pahar de vin
  • busuioc
  • pătrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Ciupercile se taie felii, se toacă ceapa, usturoiul, se călesc 5 minute, se sting cu vinul şi 1/2 pahar de apă (supă de zarzavat).

Se pune pasta de roşii şi busuiocul şi se fierb până se pătrund bine. Se prepară separat mămăliga şi se serveşte cu ciupercile, alături.

Mamaliga cu ciuperci

Mamaliga cu ciuperci.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.