Ciolan afumat cu cartofi natur si sos de hrean

Printeaza

Ciolan afumat cu cartofi natur si sos de hrean din: ciolan afumat, cartofi, hrean, otet, smantana, sare, piper.

Ingrediente:Ciolan afumat cu cartofi natur si sos de hrean

  • 1 ciolan afumat
  • 1 kg cartofi
  • 3 bu­căţi hrean
  • 1 linguriţă oţet
  • 5-6 linguri smântână
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli şi cureţi foarte bine ciola­nul, îl opăreşti şi îl pui la fiert în apă cu sare. Cureţi apoi cartofii, îi tai sferturi şi-i pui la fiert în altă oală.

Dai hreanul curăţat pe răzătoarea cu ochiuri mici, apoi adaugi şi smântână, pui şi sare şi piper după gust şi amesteci sosul. După ce a fiert ciolanul, scoţi carnea de pe os, o tai bucăţi şi o aşezi pe un platou alături de cartofii fierţi şi sosul de hrean cu smântână.

Ciolan afumat cu cartofi natur si sos de hrean

Ciolan afumat cu cartofi natur si sos de hrean

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte bun ciolanul cu cartofi

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.