Ciolan afumat cu cartofi natur si sos de hrean
PrinteazaCiolan afumat cu cartofi natur si sos de hrean din: ciolan afumat, cartofi, hrean, otet, smantana, sare, piper.
- 1 ciolan afumat
- 1 kg cartofi
- 3 bucăţi hrean
- 1 linguriţă oţet
- 5-6 linguri smântână
- sare
- piper
Mod de preparare:
Speli şi cureţi foarte bine ciolanul, îl opăreşti şi îl pui la fiert în apă cu sare. Cureţi apoi cartofii, îi tai sferturi şi-i pui la fiert în altă oală.
Dai hreanul curăţat pe răzătoarea cu ochiuri mici, apoi adaugi şi smântână, pui şi sare şi piper după gust şi amesteci sosul. După ce a fiert ciolanul, scoţi carnea de pe os, o tai bucăţi şi o aşezi pe un platou alături de cartofii fierţi şi sosul de hrean cu smântână.
Ciolan afumat cu cartofi natur si sos de hrean
Pofta buna!
Foarte bun ciolanul cu cartofi