Rulade cu carne de curcan

Printeaza

Rulade cu carne de curcan din: file de curcan, sunca, cascaval, spaghete, stafide, vin, sare, piper, ulei de masline.

 

Ingrediente:Rulade cu carne de curcan

  • 4 fileuri de curcan
  • 4 felii şuncă
  • 150 g caşcaval
  • 250 g spaghete
  • 50 g stafide aurii
  • 1 ceşcuţă vin alb
  • sare
  • piper
  • ulei de măsline

 

Mod de preparare:

Inmoi stafidele în vin şi le laşi la macerat timp de 2 ore.

Speli fileurile de curcan, le ştergi, le baţi şi le condimentezi cu sare şi cu piper.

Peste fiecare file aşezi câte o felie de caşcaval şi una de şuncă. Deasupra aşezi stafidele scurse de vin şi prinzi cu scobitori fileurile după ce le-aţi rulat.

Incingi ulei în tigaie şi prăjeşti ruladele pe toate părţile. Fierbi spaghetele conform instrucţiunilor de pe pachet.

Aşezi spaghetele pe un platou în formă de cuiburi, iar peste fiecare vei aşeza un rulou peste care vei turna puţin ketchup şi ornezi cu frunze de busuioc.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Rulada din piept de curcan cu dovlecei

Rulada din piept de curcan cu dovlecei

Rulada din piept de curcan cu dovlecei din: file de piept de curcan, ceapa, ciuperci, dovlecei, ulei de masline, ardei gras, ou, boia dulce, sare, piper, cimbru. Ingrediente: 1 1/2 file de piept de curcan 1 ceapa 300 g ciuperci felii conservate 2 dovlecei 5 linguri ulei de masline 1 ardei gras 1 ou boia […]

Rulada de curcan cu ardei si ciuperci

Rulada de curcan cu ardei si ciuperci din: piept de curcan, ardei, ciuperci, mustar, ketchup, sare, piper. Ingrediente: un piept de curcan 5-6 ardei copţi 200 g ciuperci feliate conservate 3 linguri muştar iute 3 linguri ketchup sare piper   Mod de preparare: Carnea se taie să fie cât mai dreaptă, se bate cu ciocanul de […]

 

Rulada de curcan cu salata de ridichi si castraveti

Rulada de curcan cu ardei

Rulada de curcan cu ardei din: piept de curcan, ciuperci, morcov, ardei, stafide, merisoare, cascaval, vin, usturoi, sare, piper. Ingrediente: 500 g file de piept de curcan 250 g ciuperci 1 morcov 1/2 ardei capia roşu 1/2 ardei capia verde 2 linguri stafide 3 linguri merişoare uscate 150 g caşcaval 1 ou 200 ml vin alb […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.