Salata cu peste afumat si avocado

Printeaza

Salata cu peste afumat si avocado din: avocado, peste afumat, salata rucola, ciuperci, ridichi, castraveti, ardei capia, ardei iute, lamaie, miere, mustar cu seminte, ulei de masline, sare, piper, patrunjel.

Ingrediente:Salata_cu_peste_afumat_si_avocado

  • doi avocado
  • 500 g peşte afumat
  • 200 g salată rucola
  • 100 g ciuperci
  • 4 ridichi roşii
  • doi castraveţi verzi
  • un ardei capia
  • un ardei iute
  • două lămâi
  • 25 ml miere
  • 2 linguri muştar cu seminţe
  • 150 ml ulei de măsline
  • sare
  • piper
  • pătrunjel

 

 

Mod de preparare:

Intr-un bol se pun mierea, muştarul cu seminţe, uleiul de măsline şi sucul de la o lămâie.

Se adaugă sare şi piper după gust, pătrunjel tocat şi se amestecă totul până se omogenizează.

Se acoperă cu folie alimentară şi se introduce la rece minimum o oră.

Salata rucola se spală, se scurge bine de apă şi se pune într-un bol.

Se presară ridichile tăiate rondele, castravetele verde tăiat julien sau felii subţiri, ardeiul capia tăiat cubuleţe şi ardeiul iute tăiat rondele.

Se adaugă ciupercile spălate tăiate felii subţiri, macroul tăiat bucăţi şi avocado tăiat cuburi.

Se amestecă totul cu grijă ca să nu se sfărâme peştele, se pune în farfurii sau boluri şi se toarnă deasupra dressingul rece.

 

Salata cu peste afumat si avocado

Salata_cu_peste_afumat_si_avocado

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.