Supa de gaina cu orez

Printeaza

Supa de gaina cu orez din: piept de gaina sau de pui, morcovi, praz, frunza de dafin, patrunjel, cimbrisor, piper, apa, supa de carne, dovlecei, suc de lamaie, ciuperci, orez, mazare.

Ingrediente:

  • 3 bucăţi piept de găină sau de pui cu piele şi os
  • 1 praz
  • 1 frunză de dafin
  • 1 fir de pătrunjel
  • 1 fir de cimbrişor
  • 1 linguriţă de piper negru boabe
  • 125 ml apă
  • 2 morcovi
  • 2 cuburi pentru supa de carne
  • 2 dovlecei mici
  • suc de lămâie
  • 100 g ciuperci mici albe
  • 100 g orez cu bobul lung
  • 150 g mazăre congelată
  • piper alb

 

Mod de preparare:

Speli carnea cu apă rece. Cureţi morcovul şi prazul, le speli, apoi le pui într-o punguţă din tifon împreună cu frunza de dafin, pătrunjelul, cimbrişorul şi piperul boabe.

Pui în apă punguţa de tifon şi carnea, adaugi cuburile de supă şi laşi puţin la răcit. Scoţi apoi şi arunci punguţa de tifon.

Pui orezul in supă, dai în clocot şi fierbi la foc mediu, acoperit, circa 10 minute. Indepărtezi pielea şi oasele de pe pieptul de pui, apoi tai carnea în bucăţi.

Pui în supă legumele pregătite şi mazărea. Dai totul în clocot, apoi fierbi acoperit la foc mediu, aproximativ 10 minute. După primele 5 minute adaugi şi carnea.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Sarmale Delicioase cu Carne de Pui și Aromă de Afumătură

din: carne de pui, afumatura, ceapa, usturoi, orez, frunze de varza murata, suc de rosii, boia dulce, sare, piper, ulei de masline, bulion, apa. Sarmalele cu carne de pui și afumătură sunt o variantă modernă a rețetei tradiționale de sarmale, o mâncare iubită în multe […]

 

 

 

 

 

 

Incoming search terms:

  • soilo4r

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.