Ciuci – reteta traditionala de post

Printeaza

Ciuci – reteta traditionala de post din: făină de grâu, apă şi zahăr sau miere.

Ingrediente:Ciuci - reteta traditionala de post

  • faina de grau
  • apa
  • zahar sau miere

 

 

 

Mod de preparare:

Se prepară o cocă consistentă care se taie în bucăţi, se face suluri rotunde care se introduc într-un vas cu apă clocotită.

Se lasă la fiert circa 20 minute, după care se adaugă zahăr, sau miere după gust. Se strecoară şi se serveşte cald de regulă în zilele de post.

In zilele de dulce se adaugă şi ouă în compoziţie, iar după ce se strecoară se amestecă cu brânză şi se consumă de regulă calzi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.