Gustare taraneasca cu carnaciori

Printeaza

Gustare taraneasca cu carnaciori din: artofi, untura, ceapa, sare, carnaciori, oua, lapte, marar.

Ingrediente:

  • 1 1/2 kg cartofi fierţi
  • untură
  • 1 ceapă
  • sare
  • 4 cârnăciori
  • 2-3 ouă
  • 4-6 linguri de lapte
  • mărar

 

Mod de preparare:

Gustare taraneasca cu carnaciori: Cartofii tăiaţi în felii îi prăjeşti uşor în untură fierbinte, îi sărezi şi adaugi peste ei ceapa tocată mai mare.

Inainte de a se înmuia ceapa, pui şi cârnăciorii tăiaţi felii, ouăle bătute şi amestecate cu laptele şi cu sarea.

După ce mai laşi puţin pe foc, sa se prindă omleta, serveşti gustarea ţărănească fierbinte, cu mărar tocat deasupra.

 

Pofta buna!

 

 

Jumări Crocante și Aromate

Descoperiți gustul autentic al tradiției românești cu rețeta noastră de jumări crocante și aromate! Această delicatesă, profund înrădăcinată în istoria culinară românească, reprezintă o veritabilă artă a transformării simplului în extraordinar. Prin această rețetă, redescoperim savoarea și textura inconfundabilă a jumărilor, un preparat rustic și delicios. Ingrediente: […]

Vanilia: Istorie, Cultivare, Beneficii și Rețete Delicioase

Vanilia, cu aroma sa bogată și dulce, este una dintre cele mai iubite și folosite condimente din lume. Această mireasmă exotică adaugă profunzime deserturilor și băuturilor și a devenit un ingredient esențial în bucătăria internațională. În acest articol, vom explora istoria vaniliei, modul în care este cultivată și […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.