Minitarte cu varza

Printeaza

Minitarte cu varza din: funze de varza, unt, carnat, ciuperci, ceapa, ardei, lapte, faina, smantana, oua, cascaval, sare, piper.

Ingrediente:Minitarte_cu_varza

  • 6 frunze mici de varză
  • 50 g unt
  • 1 cârnat
  • 5 pălării de ciuperci
  • 1/2 ceapă
  • 1 ardei roşu
  • 100 ml lapte
  • 1 lingură făină
  • 3 linguri smântână
  • 6 ouă
  • 50 g caşcaval
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Frunzele de varză le introduci în apă cu sare clocotită şi le laşi timp de 2-3 minute, apoi le scoţi şi le pui la scurs.

Căleşti în unt ceapa tăiată mărunt, ciupercile tăiate tot mărunt şi ardeiul tăiat cubuleţe mici. Când legumele s-au înmuiat, adaugi cârnatul tăiat felii.

Tragi legumele doar într-o parte a tigăii, adaugi făina în sosul din tigaie şi amesteci continuu. Diluezi totul cu laptele. Amesteci totul şi potriveşti gustul de sare şi piper.

Ungi formele pentru minitarte cu unt şi le presari cu pesmet. In fiecare formă pui câte o frunză de varză. In fiecare frunză de varză pui câte o lingură de umplutură.

Apoi, deasupra pui câte o jumătate de lingură de smântână şi acoperi cu un ou spart ca pentru ochi. Sărezi oul, apoi razi caşcaval peste el.

Introduci minitartele în cuptorul preîncălzit şi le laşi timp de 5 minute la 200 de grade. Apoi le mai laşi încă 5 minute la temperatura de 100 de grade.

Minitarte cu varza

Minitarte_cu_varza

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.