Anghinare umplute cu branza

Printeaza

Anghinare umplute cu branza din: anghinare, pesmet, branza de oaie, piper, patrunjel, usturoi, sare, hamsii, ulei de masline, apa minerala, lamaie.

Ingrediente:Anghinare_umplute_cu_branza

  • anghinare
  • pesmet
  • branza de oaie
  • piper
  • patrunjel
  • usturoi
  • sare
  • hamsii
  • ulei de masline
  • lamaie
  • apa minerala

 

Mod de preparare:

Se aleg anghinarele mai mari, dar încă tinere. Li se rup tulpinile, apoi flo­rile se bat pe masă, astfel încât frunzele exterioare să se lăţească. Se spală şi se lasă la scurs. între timp, se pregăteşte o umplutură din: 3 linguri de pes­met, două linguri de brânză de oaie, în amestec cu piper măcinat, o lingură de pătrunjel tocat, doi căţei de usturoi tocaţi mărunt, un praf de sare. Se mai adaugă hamsii sărate, dezosate şi mărunţite foarte bine.

Toate aces­te ingrediente se amestecă, iar pentru a se omogeniza se adaugă şi un fir de ulei de măsline. Se umplu anghinarele cu acest mixt şi se aşază apoi una lângă alta într-o tigaie în care s-a pus un deget de apă minerală şi lămâie, adăugându-se puţin ulei peste fiecare anghinare. Se dă vasul acoperit, la foc mic, 30 de minute.

 

Anghinare umplute cu branza

Anghinare_umplute_cu_branza

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.