Intr-o cratiţă pui la fiert ciupercile curăţate şi spălate pentru 15 minute.
In altă cratiţă pui legumele curăţate, spălate şi date prin râzătoare ca la ciorba de burtă.
După ce au fiert ciupercile le strecori şi le laşi să se răcorească puţin, apoi le tai fideluţă şi într-o tigaie pui la călit untul, ciupercile cu usturoiul şi mărarul şi pătrunjelul, sare, piper.
Apoi le adaugi în supa cu legume, le mai dregi de sare, piper, iar la sfârşit amesteci bine smântână cu gălbenuşurile şi pui amestecul în cratiţă la fiert încă 5 minute.
Ciorba acra cu ciuperci din: ciuperci, apa, morcovi, rosie, ardei gras, ceapa, sare, frunze de leustean, patrunjel verde, otet, piper si usturoi. Ingrediente: 500 g ciuperci 4 l apă 2-3 morcovi un păstârnac o roşie un ardei gras o ceapă sare frunze de leuştean şi de pătrunjel verde oţet piper 6 căţei de usturoi un […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.