Piersici cu vin rosu

Printeaza

Piersici cu vin rosu din: piersici, cin Chianti, zahar.

Ingrediente:

  • sase piersici mari, carnoase
  • vin de Chianti
  • zahar

 

Mod de preparare:

Piersicile se descojesc cu un cuţit cu lama foarte subţire, după ce se blanşează 20 de secunde într-o cratiţă cu apă fiartă.

O dată descojite, piersicile se taie în două şi apoi în felii. Se pun într-un bol şi deasupra lor se toarnă vinul, împreună cu 90 g de zahăr.

Se pune vasul la frigider pentru o oră, cel mult două, apoi se serveşte punând în cupe de cristal câteva felii de fructe şi vin.

 

Piersici cu vin rosu

Piersici_cu_vin_rosu

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.